Om boken

 FRA HEALING TIL HELHET -                       
                                                                  Gjennombrudd til nytt liv
  
Grafisk formgiving  er utført av Åse Huus. Under kåringen av "Årets Vakreste Bøker 2002" vant hun og Skald Forlag gull i  åpen klasse, for boken "Tvoken"
Gjennombrudd til nytt liv er gitt ut i samarbeid med Skald forlag. Det er en bok for alle, uansett bakgrunn, utdanning eller livssyn, som ønsker å arbeide med selvutvikling, og bli bedre til å meisynt "Tvilar".

Boken utgis på eget forlag, "Kano", med Skald Forlag, Leikanger,  som distribusjonsforlag. Kano er et av de gamle runesymbolene og står for gjennombrudd - derfor et godt eksempel på hva boken og arbeidet representerer.

Mange vil gjenkjenne Gunillas "Granatäpple" på framsiden. Mange har reagert på dens energi og utstråling  på utstillinger - og nå har den fått boltre seg på flere steder i boken, i spennende utsnitt. Riktig nok sammen med andre arbeider og dikt, som introduksjoner til hvert enkelt kapittel. Den  - og de andre - er med på å gi boken en helt spesiell energi og kvalitet.

Boken er skrevet sammen med Geir Kringstad, som er kiropraktor og akupunktør.
Den er illustrert med skulpturer og tekster av keramikeren Gunilla Maria Åkesson.

Dette er min første bok.

Boken kan bestilles gjennom forlaget SKALD:

Postadresse: 
SKALD 
Postboks 61 
6861 LEIKANGER 

Besøksadresse: Riverdalen 1, 6863 LEIKANGER 

E-post: forlag@skald.no 
Hjemmeside: http://www.skald.no 

Telefon: 57 65 41 55
Faks: 57 65 43 69

Bokomtale fra Energica

Kapittel for kapittel guides du gjennom forsvarsverker og –mekanismer, fordommer og andre vanemessige reaksjoner. Du lærer å sette opp din egen blokkeringsprofil – en oversikt over alt i livet ditt som du synes ikke fungerer. Profilen illustrerer hva du bruker av unødig energi for å holde på ufrie mønstre som hindrer deg i å nå ditt potesniale.
Du lærer å se verden på nytt, ved å gå inn i kjernen av det som er deg – på godt og vondt, ta i mot healingen og bryte uønskede mønstre en gang for alle!

Bokomtale fra Naturterapeuten (*.pdf)

Bokomtale av Eirik Svenke Solum.En bok om våre reaksjonmønstre, følselsesliv og hvordan vi skal finne veien tilbake til vårt frie liv. En ganske god.(*.pdf)